Medicina muncii

Oferim servicii complete de Medicina Muncii pentru orice tip de profesie, în conformitate cu legislația aflată în vigoare.

Cel mai important factor care determină buna desfășurare a unei companii este reprezentat de angajații săi. Însă, pentru ca angajații să își poată desfășura activitatea și să își îndeplinească sarcinile, starea de sănătate și siguranța acestora sunt elemente vitale. Printr-un consult periodic eficient si prin luarea măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor legate de profesie, angajații se află în siguranță, își mențin starea de sănătate, tonusul lor este ridicat și își pot îndeplini cu succes și motivație atribuțiile profesionale.

Venim în întâmpinarea ta cu servicii complete de medicina muncii:

Examinări medicale complexe:

  • Control medical la angajare
  • Control medical de adaptare
  • Control medical periodic
  • Control medical la reluarea muncii, după concediul medical.

Monitorizarea si evaluarea calitativă a locurilor de muncă;

Consiliere pentru securitatea și sănătatea în muncă.

5 Motive pentru a alege serviciile de Medicina Muncii Delta Med

Punem accentul pe seriozitate și EFECTUĂM toate examinările impuse de legislația în vigoare.

Oferim consultanță specializată angajatorilor în vederea prevenirii situațiilor care pot duce la îmbolnăvirea angajaților pentru susținerea stării de sănătate a acestora și scăderea absenteismului la locul de muncă.

Arhivăm toate dosarele angajaților și documentele aferente și le putem pune la dispoziție în orice moment pentru a evita situațiile neplăcute în cazul unui control.

Investigațiile pot fi efectuate la cabinetul nostru medical.

Avem posibilitatea de a realiza investigațiile la sediul companiilor, astfel încât să nu fie necesară întreruperea ciclurilor de producție.